Conny

Na de opleiding tot verzorgende IG mocht ik verschillende cursussen doen en even later de opleiding tot eerst verantwoordelijk verzorgende. Dit waren voor mij onwijs mooie stappen om te maken. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak ben ik hierdoor erg gegroeid. 

Hoi, mijn naam is Conny en ik ben eerst verantwoordelijk verzorgende bij woonzorglocatie Bolero in Voorhout. Ik werk inmiddels alweer zeven jaar bij Marente en heb het nog steeds onwijs naar mijn zin. Het aanvullen van de zin: ‘Marente is voor mij de beste werkgever, omdat…’, hoefde ik niet lang over na te denken: ‘… er worden kansen in mij gezien die ik zelf niet kende.’ 

Er zijn enorm veel opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden bij Marente. Toen ik hier binnen kwam al en dat is nog steeds zo. Ik heb de opleiding tot verzorgende IG gedaan bij woonzorglocatie Bernardus in Sassenheim en werk ondertussen vijf jaar bij de Bolero.

Ik heb fijne collega’s.  De sfeer is erg persoonlijk. Als ik even ergens mee zit, kan ik dat meteen bij ze kwijt. Dat is heel prettig. Je hebt ook echt het gevoel dat je het iedere dag weer samen doet.

Ons team is de laatste tijd flink groter geworden, met name omdat er veel ‘huiskamermedewerkers’ bij zijn gekomen. Zij zorgen ervoor dat er extra aandacht is voor de bewoners. Je ziet ze daar echt van opbloeien, ze waarderen die persoonlijke aandacht enorm.

Meer testimonials