Trudy

Ik voel mij enorm gewaardeerd. Je merkt bij Marente dat de cliënt centraal staat, daar doen we het voor. Op kantoor staan de ondersteuners klaar voor ons, zodat wij zo goed mogelijk voor onze cliënten kunnen zorgen. Ook mijn teamleider staat voor ons klaar. Ze geeft ons goede adviezen als we daar om vragen en biedt hulp aan als dat nodig is. We doen het echt samen!

Hoi, ik ben Trudy en ben verzorgende IG in de thuiszorg in Rijnsburg. Bij de thuiszorg werken we in zelforganiserende teams. Het zelforganiserende team is een klein team waar we verantwoordelijk zijn voor ongeveer 60 cliënten. Het hele zorgproces organiseren we met het team. Marente staat altijd klaar voor advies en hulp. Bij de thuiszorg zijn dat de medewerkers van het serviceteam en de regionaal teammanager.

Het werk in de thuiszorg is ook steeds anders. We hebben elke keer weer andere cliënten waar we heen gaan. Het is echt niet alleen steunkousen aantrekken bij Marente. We gaan ook naar jonge mensen toe die onze zorg nodig hebben, verzorgen bijvoorbeeld ook veel wonden en staan cliënten en hun familie bij in de terminale fase .

Marente zorgt ook echt goed voor haar medewerkers. Afgelopen zomer met die hele warme dagen krijgen we allemaal een lekker ijsje. Het zijn vaak kleine dingen, maar het wordt heel erg gewaardeerd. Op de dag van de verpleging worden we ook in het zonnetje gezet en om het jaar wordt er een groot Marentefeest georganiseerd!

Meer testimonials