Tijdens je studie werken in de zorg?

Volg jij momenteel een opleiding in de zorg en ben jij op zoek naar een stage of bijbaan? Of ben je bijna klaar met je opleiding en ben je aan het oriënteren voor de volgende stap in je professionele carrière? Wij zetten alle mogelijkheden bij Marente voor je op een rij!

Bekijk alle vakantiebanen en bijbanen

Vakantiebaan bijbaan of stage in de zorg bij Marente

Bijbaan of vakantiebaan bij Marente

Alvast naast je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat kan bij Marente! Bekijk hieronder welke zorgfunctie bij jouw opleiding past.

Hbo-verpleegkunde studenten

  • Overgangsbewijs van het 2e naar het 3e leerjaar? Dan kan je werken als zorgstudent helpende voor minimaal € 12,94 bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.
  • Naast je overgangsbewijs van het 2e naar het 3e leerjaar ook alle ADL-vaardigheden, rekentoets en medicatie behaald? Dan kun je aan de slag als zorgstudent verzorgende-C in de thuiszorg. Je salaris is minimaal € 12,94 bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.
  • Overgangsbewijs van het 3e naar het 4e leerjaar en ben je in bezit van verpleegtechnische vaardigheden en medicatie aanreiken? Dan kun je als zorgstudent verzorgende IG starten. In de woonzorglocaties verdien je minimaal € 13,64 bruto per uur en in de thuiszorg minimaal € 14,50 bruto per uur

 

Stage bijbaan vakantiebaan in de zorg bij Marente

Mbo-verpleegkunde studenten

  • Overgangsbewijs van het 1e naar het 2e leerjaar en stage gevolgd in de ouderenzorg? Of een overgangsbewijs van het 2e naar het 3e leerjaar? Dan kan je werken als zorgstudent helpende voor minimaal € 12,94 bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.
  • Naast je overgangsbewijs van het 2e naar het 3e leerjaar ook alle ADL-vaardigheden, rekentoets en medicatie behaald? Dan kun je aan de slag als zorgstudent verzorgende-C. Je salaris is minimaal € 12,94 bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd.
  • Overgangsbewijs van het 3e naar het 4e leerjaar en ben je in bezit van afgetekende verpleegtechnische vaardigheden en medicatie aanreiken? Dan kun je als zorgstudent verzorgende IG starten. In de woonzorglocaties verdien je minimaal € 13,64 per uur en in de thuiszorg minimaal € 14,50 per uur, afhankelijk van je leeftijd.

Mbo-verzorgende IG studenten

  • Overgangsbewijs van 2e naar het 3e leerjaar? Dan kan je aan de slag als zorgstudent helpende. Je verdient minimaal € 12,94 burto per uur, afhankelijk van je leeftijd.
Verzorgende IG vacatures in Leiden

Bijbaan of vakantiebaan in een woonzorglocatie in de buurt

Marente heeft 10 woonzorglocaties in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Leiden en Voorschoten. Elk met een eigen karakter en werksfeer. Klik hieronder op een van de locaties om er meer over te lezen en sfeervideo's te bekijken: 

Werken bij Marente Thuiszorg

Bijbaan of vakantiebaan in de thuiszorg in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden

Zie je jezelf al fietsen, in dat herkenbare oranje Marente-vest? Van cliënt naar cliënt. Bij Marente Thuiszorg ben je verzekerd van dynamisch werk. Na je inwerkperiode ga je zelfstandig de wijk in! Je begeleidt jouw cliënten, van jong tot oud. Je zorgt voor ritme en structuur en helpt de cliënten bij het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen, bij de mondverzorging en bij het eten en drinken. Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding verricht je ook verpleegtechnische handelingen.

Enthousiast geworden?

06 5755 8662 071 406 15 73 werving@marente.nlBereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur