Tijdens je mbo-opleiding werken in de zorg?

Volg jij momenteel een mbo-opleiding in de zorg en ben jij op zoek naar een bijbaan of vakantiebaan? Of ben je bijna klaar met je opleiding en ben je aan het oriënteren voor de volgende stap in je professionele carrière? Wij zetten alle mogelijkheden bij Marente voor je op een rij!

Bekijk alle vakantiebanen en bijbanen

Werken bij Marente in beeld

Bijbaan of vakantiebaan bij Marente

Volg jij een opleiding in de zorg en ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en vooral zinvolle bijbaan in de zorg? Bij Marente kan je alvast een mooie eerste stap in je carrière zetten. 

Mbo studenten

  • Je kan aan de slag als woonbegeleider als je in het 1e of 2e jaar van de opleiding Zorg en Welzijn zit (niveau 2, 3 of 4). Een salaris dat past bij jouw ervaring vanaf € 14,29 bruto per uur
  • Heb je een overgangsbewijs van het 2e naar het 3e leerjaar van de opleiding Zorg en Welzijn (niveau 3 en 4)? Dan kan je waardevol werk doen als helpende. Een salaris dat past bij jouw ervaring vanaf € 14,95 bruto per uur 
  • Je kan aan de slag als verzorgende IG als je in bezit bent van een overgangsbewijs van het 3e naar het 4e leerjaar van de opleiding mbo-verpleegkunde. Een salaris dat past bij jouw ervaring vanaf € 15,76 bruto per uur (intramuraal) en vanaf € 17,22 bruto per uur (extramuraal) 

 

En dit krijg je er nog meer voor terug! 

  • Een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw situatie: opleiding, studiejaar en werkervaring en daarnaast krijg je natuurlijk ook nog je vakantiegeld en eindejaarstoeslag! 
  • Een leuke baan die perfect aansluit bij je opleiding
  • Je kan werken wanneer het jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld meer tijdens vakanties en minder tijdens toetsweken
  • Bewoners, cliënten en een organisatie die jouw inzet waarderen en blij zijn als je er bent

Overstappen van BOL naar BBL?

Overstappen van BOL naar BBL? Bij Marente hebben wij meerdere startmomenten per jaar om over te stappen van de opleidingen verzorgende IG en verpleegkunde van BOL naar BBL. Wil je graag meer informatie? Neem contact op met ons via werving@marente.nl. Je kunt ook bellen naar 071 406 15 73, of appen naar 06 57 55 86 62.

Verzorgende IG vacatures in Leiden

Bijbaan of vakantiebaan in een woonzorglocatie in de buurt

Marente heeft 10 woonzorglocaties in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Leiden en Voorschoten. Elk met een eigen karakter en werksfeer. Klik hieronder op een van de locaties om er meer over te lezen en sfeervideo's te bekijken: 

Werken bij Marente Thuiszorg

Bijbaan of vakantiebaan in de thuiszorg in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden

Zie je jezelf al fietsen, in dat herkenbare oranje Marente-vest? Van cliënt naar cliënt. Bij Marente Thuiszorg ben je verzekerd van dynamisch werk. Na je inwerkperiode ga je zelfstandig de wijk in! Je begeleidt jouw cliënten, van jong tot oud. Je zorgt voor ritme en structuur en helpt de cliënten bij het aan- en uitkleden, het aantrekken van steunkousen, bij de mondverzorging en bij het eten en drinken. Afhankelijk van jouw ervaring en opleiding verricht je ook verpleegtechnische handelingen.

  • Heb je een overgangsbewijs van het 2e naar het 3e leerjaar van de opleiding Zorg en Welzijn (niveau 3 en 4)? Dan kan je aan de slag als Verzorgende C. Een salaris dat past bij jouw ervaring vanaf € 14,95 bruto per uur
  • Je kan als verzorgende IG werken als je een overgangsbewijs hebt van het 3e naar 4e leerjaar van de opleiding mbo-verpleegkunde. Een salaris dat past bij jouw ervaring vanaf € 17,22 bruto per uur

Enthousiast geworden?

06 5755 8662 071 406 15 73 werving@marente.nlBereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur