Schoonmaken als onderdeel van zorg

Als facilitair contractmanager houdt Jessica van der Harst zich bezig met een schoon en groen Marente. ‘De grootste uitdaging van ons schoonmaakbedrijf Asito is het vinden van goed schoonmaakpersoneel. Wij huren Asito in voor het schoonmaken van onze verpleeghuizen en kantoren. Deze zoektocht naar medewerkers geldt dus ook voor Marente.   

‘Uiteraard moet de woonomgeving van onze bewoners schoon zijn. Goede hygiëne is voor de beleving en het woongenot zo belangrijk. Het maakt hét verschil in het gevoel ergens prettig te wonen. Als schoonmaker kun je daarin een belangrijke rol spelen. Wij zien schoonmaak als een onderdeel van het geven van goede zorg. Wie vindt een schoon huis nou niet fijn? Juist dat willen regelen als mensen er zelf niet meer voor kunnen zorgen, die mensen zoeken wij’, benadrukt Jessica. 

Wil jij als schoonmaker in de ouderenzorg werken en daaraan bijdragen? Dan kan dat dus door te solliciteren op een van de vacatures bij Asito. Neem snel een kijkje op werkenbijasito.nl of neem contact op met Dennis Crama, tel. 06 – 272 717 34. Wie weet zorg jij straks voor een nog schonere woonomgeving van onze bewoners. 

Meer blogs en vlogs