Mevrouw Clay over Liza, verpleegkundige in de wijk

"Ik voel me op mijn gemak bij Liza. We hebben echt een klik. We hebben allebei een aquarium en daar hebben we dan ook onze gezamenlijke liefhebberij in."

Liza levert persoonlijke zorg aan mevrouw Clay. Daarom voelt zij zich erg op haar gemak bij Liza. 

Mevrouw Clay over Liza: “Het is fijn om iemand als Liza over de vloer te hebben waar je je fijn bij voelt. Vanaf het begin af aan hebben we echt een klik. We hebben gemeen dat we allebei een aquarium hebben en dol zijn op vissen, dat is onze gezamelijke liefhebberij. Het is leuk om het daar over te hebben als ze hier is."

Ruimte voor persoonlijke aandacht

In onze thuiszorg vinden wij het belangrijk om onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Liza krijgt als verpleegkundige in de wijk bij ons de ruimte om persoonlijke aandacht te geven. Daardoor kan zij, samen met de collega's uit haar wijkteam, optimale zorg bieden. Liza vindt de vele verschillende zorghandelingen die ze levert aan een gevarieerde doelgroep het leukst aan haar werk. "Dat zorgt ervoor dat je werk afwisselend blijft. Daarnaast vind ik het erg prettig om ook veel met collega's uit mijn team af te stemmen. Ook al werk je zelfstandig, je staat er nooit alleen voor." Marente thuiszorg heeft teams in alle plaatsen in de Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Leiden en Voorschoten. 

Thuiszorg Marente - verpleegkundige uit de wijk Liza

Werken als verpleegkundige in de wijk in de thuiszorg?

Bekijk de plaatsen in ons werkgebied om als verpleegkundige in de wijk in de thuiszorg bij Marente te werken:

Vacatures thuiszorg

Je kunt ook vacatures vinden voor verzorgende IGwijkverpleegkundigejunior wijkverpleegkundigeverpleegkundige nachtteam en een bijbaan in de zorg. Ook voor werken in een flexpool in de thuiszorg bij ons terecht. Of ben jij er even tussenuit geweest of was je werkzaam in een andere functie? Dan kan je als herintredende verpleegkundige een bijscholingsprogramma op maat volgen. Wil je een overzicht van elle mogelijkheden in de thuiszorg? Dan kan je alle thuiszorg vacatures bekijken. 

Staat niet die ene vacature als Verzorgende IG in de plaats van jouw voorkeur er niet bij? Neem dan even contact met ons op, we kijken samen naar een plek die aansluit op jouw wensen. 

Terug naar alle video's

Meer testimonials