Mevrouw Noort over Marga, verzorgende IG

"Marga zorgt ervoor dat ik zelfstandig blijf. Zo heb ik onlangs leren druppelen met de druppelbril en dat gaat nu erg goed."

De felrode zomerse aardbeiden van Marga en mevrouw Noort

Mevrouw Noort over Marga: 'Als Marga komt is het niet 'hup, kousen aantrekken en weg'. Ze neemt de tijd voor een kort praatje, over haar dagelijkse bezigheden en kinderen bijvoorbeeld. Dat is even een gezellig momentje. Marga zorgt ervoor dat ik zelfstandig dingen blijf doen. Zo heb ik onlangs een druppelbril van haar gekregen. Ik heb niet veel kracht in mijn handen, maar na  te oefenen met deze bril lukt het me toch om dit zelf te doen.

In de zomer haal ik vaak aardbeien voor Marga. Als het seizoen er is koop ik van die felrode voor haar, die vindt ze zo lekker. Die zet ik dan voor haar klaar als ze hier komt. Ik weet dat ze niet heel veel tijd heeft, maar die eten we dan tussen de zorgverlening door even snel samen op.'

Werken in de buurt van je woonplaats

Marga werkt in de buurt van haar woonplaats. Met de routes wordt rekening gehouden dat deze op de fiets gedaan kunnen worden. In de thuiszorg vindt Marente het belangrijk om onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Alle thuiszorg collega's krijgen bij ons de ruimte om persoonlijke aandacht te geven. Dat kan gewoon een praatje zijn. Of je vraagt eens door als je een probleem vermoedt. Daarmee kunnen wij optimale zorg bieden.

Leren en doorgroeien in de thuiszorg

Marente is een lerende organisatie met veel mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen en om door te groeien. Er is veel ruimte en tijd voor leren, bijscholing, werk-leertrajecten en intervisie. Voor elk vak is het belangrijk om je kennis en vaardigheden op peil te houden en dit geldt ook zeker voor de thuiszorg. Ook vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in jouw loopbaan. Daarom stimuleert Marente je om te blijven leren. Zodat jouw kennis actueel blijft en de kwaliteit van zorg op niveau blijft. Op de pagina leren en doorgroeien kun je daar meer over lezen. 

Marente thuiszorg - verzorgende IG Marga

Werken als Verzorgende IG in de thuiszorg?

In ons werkgebied hebben we in de volgende plaatsen ruimte om als verzorgende IG in de thuiszorg te werken:

Vacatures thuiszorg

Je kunt ook vacatures vinden voor wijkverpleegkundige, junior wijkverpleegkundige, verpleegkundige in de wijk, verpleegkundige nachtteam en een bijbaan in de zorg. Ook voor werken in een flexpool in de thuiszorg bij ons terecht. Of ben jij er even tussenuit geweest of was je werkzaam in een andere functie? Dan kan je als herintredende verpleegkundige een bijscholingsprogramma op maat volgen. Wil je een overzicht van alle mogelijkheden in de thuiszorg? Bekijk dan onze thuiszorg vacatures. Dan kan je alle thuiszorg vacatures bekijken. 

Staat niet die ene vacature als wijkverpleegkundige in de plaats van jouw voorkeur er niet bij? Neem dan even contact met ons op, we kijken samen naar een plek die aansluit op jouw wensen. 

Terug naar alle video's

Meer testimonials