Mevrouw van Duin over Wilma, verzorgende IG

"Wilma zorgt dat ik leuke dingen met mijn dochter kan blijven doen. Zij stemt de thuiszorg daar op af."

Dankzij de persoonlijke zorgverlening van Wilma kan mevrouw van Duin leven zoals zij dat wil

Mevrouw van Duin over Wilma: "Wilma en alle collega's uit haar team zijn stuk voor stuk lieve dames. Ik ken Wilma al een lange tijd. Ze is erg goed in wat ze doet, je ziet dat ze echt passie voor haar vak heeft. Wat ik fijn vind aan de thuiszorg die Wilma verleent, is het feit dat ik kan blijven leven zoals ik dat wil. Voor mijn gevoel hoef ik nergens rekening mee te houden. Dat wordt allemaal uit handen genomen door haar en haar collega's. Ik vind het lekker om met mijn dochter naar het strand te gaan, om uit te waaien of te lunchen. Dat geef ik door, zodat zij ervoor of erna komen. Met de gehele zorg die alle collega's van de thuiszorg van Marente mij leveren ben ik uitermate tevreden."

Veel zelfstandigheid met een leidinggevende op afstand

Wilma werkt als verzorgende IG in een wijkteam in Katwijk. De wijkteams bij Marente zijn kleinschalig en zelforganiserend. Daarbij heeft iedereen in het team een eigen rol. Naast zorgverlener kun je ook verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld cliëntenplanning, het rooster voor je collega's of het bewaken van kwaliteit. Daarom zijn thuiszorgmedewerkers echte teamplayers. Het hele zorgproces, van intake tot ontslag, is zo georganiseerd dat je als team vanuit je eigen vakmanschap zelf kunt bepalen hoe de werkzaamheden georganiseerd worden. De leidinggevende is op afstand, en daarom heb je een grote mate van zelfstandigheid. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alles rondom de cliënt goed verloopt.

Marente Thuiszorg verzorgende IG Wilma

Werken als Verzorgende IG in de thuiszorg?

Bekijk de plaatsen in ons werkgebied om als Verzorgende IG in de thuiszorg bij Marente te werken:

Vacatures thuiszorg

Je kunt ook vacatures vinden voor wijkverpleegkundigejunior wijkverpleegkundigeverpleegkundige in de wijkverpleegkundige nachtteam en een bijbaan in de zorg. Ook voor werken in een flexpool in de thuiszorg bij ons terecht. Of ben jij er even tussenuit geweest of was je werkzaam in een andere functie? Dan kan je als herintredende verpleegkundige een bijscholingsprogramma op maat volgen. Wil je een overzicht van elle mogelijkheden in de thuiszorg? Dan kan je alle thuiszorg vacatures bekijken. 

Staat niet die ene vacature als Verzorgende IG in de plaats van jouw voorkeur er niet bij? Neem dan even contact met ons op, we kijken samen naar een plek die aansluit op jouw wensen. 

Terug naar alle video's

Meer testimonials