Mevrouw Goes over Monique, verzorgende IG

"Ik vind Monique lief. Het is gezellig als ze er is. Ze krijgt altijd een bakkie chocolademelk van me!"

Het bakkie chocolademelk van Monique en mevrouw Goes

Mevrouw Goes over Monique: “Monique is een kanjer van een zorgverlener. Ik vind het fijn dat Monique bij mij over de vloer komt. Ik ken haar persoonlijk en dat vind ik erg prettig. We hebben een band. Zo word ik altijd even op de hoogte gehouden als haar dochter een examen heeft. Een spannende periode, en dan wens ik haar altijd veel succes! Terwijl ze de zorghandelingen uitvoert drinken we samen een koppie kopje chocolademelk, ook al is het zomer en hartstikke warm. Met een toef slagroom natuurlijk."

Professionele en optimale zorgverlening

In de thuiszorg bij Marente doen we er alles aan om onze cliënten de zorg te bieden die bij hen past. Het welbevinden van de cliënt staat centraal en samen zoek je naar mogelijkheden om aan de wensen te kunnen voldoen. De een heeft nu eenmaal meer aandacht en zorg nodig dan de ander. En daar levert Monique als verzorgende IG haar bijdrage aan. In onze thuiszorg vinden wij het belangrijk om onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Alle thuiszorg collega's krijgen bij ons de ruimte om persoonlijke aandacht te geven. Dat kan gewoon een praatje zijn. Of je vraagt eens door als je een probleem vermoedt. Daarmee kunnen wij optimale zorg bieden. En daar zijn wij zeer gedreven in. Met alle steun van je collega’s. Want ook al werk je zelfstandig, je staat er in je wijkteam nooit alleen voor.

Marente thuiszorg - Monique verzorgende IG

Werken als Verzorgende IG in de thuiszorg?

Bekijk de plaatsen in ons werkgebied om als Verzorgende IG in de thuiszorg bij Marente te werken:

Vacatures thuiszorg

Je kunt ook vacatures vinden voor wijkverpleegkundige, junior wijkverpleegkundige, verpleegkundige in de wijk, verpleegkundige nachtteam en een bijbaan in de zorg. Ook voor werken in een flexpool in de thuiszorg bij ons terecht. Of ben jij er even tussenuit geweest of was je werkzaam in een andere functie? Dan kan je als herintredende verpleegkundige een bijscholingsprogramma op maat volgen. Wil je een overzicht van alle mogelijkheden in de thuiszorg? Bekijk dan onze thuiszorg vacatures. Dan kan je alle thuiszorg vacatures bekijken. 

Staat niet die ene vacature als wijkverpleegkundige in de plaats van jouw voorkeur er niet bij? Neem dan even contact met ons op, we kijken samen naar een plek die aansluit op jouw wensen. 

Terug naar alle video's

Meer testimonials