Meneer Schuit over Pien, wijkverpleegkundige

"Pien verbindt de complexe zorgverlening met mijn privéleven. Ik ben heel blij dat ik nog kan werken en dat daar rekening mee gehouden wordt. Zij zorgt dat het mooi op elkaar aansluit."

Pien stemt de zorgverlening af op het privéleven van meneer Schuit

Meneer Schuit over Pien: “Pien is een topper! Ik heb niets anders dan lovende woorden over de manier waarop ik verzorgd wordt door Pien en de collega's uit het team. Er wordt veel rekening gehouden met mijn privéleven. Zo ben ik nog een aantal uur per week aan het werk en ik vind het erg prettig dat de zorgverlening van Marente daarop afgestemd wordt. Pien verbindt dit allemaal en stemt dat perfect op elkaar af."

Complexe zorgverlening aan een gevarieerde cliëntgroep

De kleinschalige en zelforganiserende wijkteams bestaan bij Marente uit gemiddeld 15 collega's. Samen met je collega's van verschillende niveau's ben je als wijkverpleegkundige verantwoordelijk voor de zorg voor ongeveer 60 cliënten. Iedereen heeft daarbij zijn/haar eigen rol. De leidinggevende is op afstand en dat betekent dat er veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid wordt verwacht van onze wijkverpleegkundigen. Uitdagend is ook de gevarieerde cliëntengroepen waar je mee werkt, zoals chronisch zieken, oncologische cliënten, cliënten na een operatieve ingreep en terminale cliënten. De combinatie tussen meer complexe zorg, een gevarieerde cliëntgroep en ruimte voor persoonlijke aandacht spreekt Pien onwijs aan. "Dit is waarom het werk in de thuiszorg iedere dag uitdagend blijft en bijzonder maakt."

Marente thuiszorg - wijkverpleegkundige Pien

Werken als wijkverpleegkundige in de thuiszorg bij Marente?

Bekijk de plaatsen in ons werkgebied om als wijkverpleegkundige in de thuiszorg bij Marente te werken:

Vacatures thuiszorg

Je kunt ook vacatures vinden voor verzorgende IG, junior wijkverpleegkundige, verpleegkundige in de wijk, verpleegkundige nachtteam en een bijbaan in de zorg. Ook voor werken in een flexpool in de thuiszorg bij ons terecht. Of ben jij er even tussenuit geweest of was je werkzaam in een andere functie? Dan kan je als herintredende verpleegkundige een bijscholingsprogramma op maat volgen. Wil je een overzicht van alle mogelijkheden in de thuiszorg? Bekijk dan onze thuiszorg vacatures. Dan kan je alle thuiszorg vacatures bekijken. 

Staat niet die ene vacature als wijkverpleegkundige in de plaats van jouw voorkeur er niet bij? Neem dan even contact met ons op, we kijken samen naar een plek die aansluit op jouw wensen. 

Terug naar alle video's

Meer testimonials