Informatie over het Coronavirus

Het Coronavirus verspreidt zich door Nederland. Ook in onze regio zijn al besmettingen. Bij Marente nemen we de verspreiding van het virus uiterst serieus. We willen de kans op verspreiding zo klein mogelijk houden. Voor de veiligheid van onze bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Meer informatie over de maatregelen die Marente treft rondom het Coronavirus vind je op marente.nl/corona.

Sollicitatie via WhatsApp videogesprek
Bij Marente hebben we nu en in de toekomst vacatures. Wij gaan dan ook door met het werven van nieuwe medewerkers. In verband met het Coronavirus zullen we het eerste gesprek via WhatsApp video voeren. We zien je sollicitatie dus ook in deze tijd heel graag tegemoet. 

Je vragen kun je stellen via e-mail: werving@marente.nl, WhatsApp 06-22275245, de chat op de website of telefonisch via 071 406 1573. De telefoon is doorgeschakeld, daardoor kan het wat langer duren voordat we je te woord kunnen staan. 

Wil je graag je hulp aanbieden tijdens de Coronacrisis? Stuur dan een mailtje naar werving@marente.nl of klik op deze link https://werkenbijmarente.nl/vacatures/extra-hulp-voor-marente-2492501

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten