Informatieavonden werken in de thuiszorg bij Marente

 • Online webinar dinsdag 16 november 19:30 - 20:30 uur
 • Fysieke bijeenkomst op donderdag 18 november 17:00 - 18:30 uur in Voorhout
  (Vivaldipark 1A)
 • Fysieke bijeenkomst op maandag 22 november 17:00 - 18:30 uur in Oegstgeest
  (Van Wijckersloothplein 1)

Wij volgen de landelijke richtlijnen rondom corona en volgen de adviezen op. Wij informeren tijdig wanneer er wijzigingen in het programma plaatsvinden.

Meld je aan

Gegevens met een * zijn verplichte velden om in te vullen.

Wil je deelnemen aan de digitale informatieavond?Vul je adresgegevens in en ontvang je een hoogstpersoonlijk welkomstpakket. Het is niet verplicht om deze gegevens in te vullen.

Leer het werk in de thuiszorg kennen: dynamisch, afwisselend en uitdagend!

In de thuiszorg van Marente is geen dag hetzelfde. Je komt bij verschillende cliënten thuis die allemaal een ander ziektebeeld hebben en dus ook een heel andere zorgvraag. Er wordt steeds complexere zorg verleend om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Jij maakt als thuiszorgmedewerker volop gebruik van jouw expertise. Dat maakt werken in de thuiszorg dynamisch, afwisselend en uitdagend! Er wordt gewerkt in kleine wijkteams. Dichtbij en bekend voor de cliënten. Je werkt zelfstandig binnen het wijkteam.  

Tijdens de digitale en live bijeenkomsten, die beide zijn bedoeld voor gediplomeerde mbo- en hbo-verpleegkundige en verzorgende IG, krijg je een goed beeld van het werk in de thuiszorg bij Marente. Er is ook de mogelijkheid om kennis te maken met collega's uit de wijkteams op 18 november in Voorhout (Vivaldipark 1A) en op 22 november in Oegstgeest (Van Wijckersloothplein 1).

Werken bij Marente Thuiszorg Teylingen en Oegstgeest

Programma

De regiomanager van de thuiszorg vertelt je over de samenstelling van een thuiszorgteam, de verschillende rollen in de teams en de ondersteuning die je krijgt van het serviceteam. Maar natuurlijk krijg je ook informatie over Marente, doorgroeimogelijkheden en onze kernwaarden. 

Kleine groepen, persoonlijke aandacht 
In kleine groepen vertellen collega's van Marente Thuiszorg je vervolgens persoonlijk alles wat je wilt weten over de functie waar jij interesse in hebt. Bijvoorbeeld informatie over de specifieke werkzaamheden, werktijden, roosters, routes en voor- en nadelen. 

Digitale of fysieke bijeenkomst
We laten de keuze aan jou. Je kunt bij één van onze thuiszorglocaties langskomen en meteen collega's van Marente Thuiszorg ontmoeten en de werkplek ervaren. Maar het is ook mogelijk om de informatiebijeenkomst digitaal bij te wonen. In allebei de gevallen ga je in gesprek met collega's van Marente Thuiszorg en de regiomanager.

Meld je aan

Gegevens met een * zijn verplichte velden om in te vullen.

Informatieavonden Marente Thuiszorg Teylingen en Oegstgeest

Daarom werken bij Marente Thuiszorg

 • Je krijgt direct een vast contract als je een gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige bent 
 • Veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden 
 • Een dynamische, afwisselende en uitdagende baan in de buurt 
 • Leuke collega's en gemeende waardering van de cliënten 

Vragen over de informatieavonden?

Neem contact op met de collega's van werving via 071 406 15 73werving@marente.nl of stuur een Appje naar 06 2227 5245.

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten