Inloopavond voor nieuwe medewerkers en vrijwilligers in Lisse

10 oktober 2023 | 17:00 - 19:00 uur | Berkhout - Berkhoutlaan 15 in Lisse

Ontmoet in Berkhout

Ligt je hart in de zorg? Wil jij graag werken op een locatie of in de thuiszorg en wil je graag werken in een uitdagende omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan zit je goed bij Marente. Kom naar de inloopavond voor meer informatie over het werken bij de locatie Berkhout of bij de thuiszorg in Lisse of Hillegom. 

Op dinsdag 10 okt aanstaande organiseert Berkhout een inloopavond. Tussen 17:00 - 19:00 uur ben je van harte welkom in onze prachtige locatie aan de Berkhoutlaan. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je met medewerkers in gesprek door middel van speeddates. (Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon bij ons langskomen). 

Tijdens de inloopmiddag:

  • Vertellen collega's uit de zorg je meer over de verschillende zorgfuncties op locatie Berkhout en in de thuiszorg. 
  • Krijg je een indruk van de locatie
  • Kunnen we je alles uitleggen over opleidingsmogelijkheden, vrijwilligerswerk en bijbanen
  • Zijn onze collega's van werving aanwezig om je informatie te geven over arbeidsvoorwaarden, scholing en doorgroeimogelijkheden

Vragen?

Heb je vragen over de inloopmiddag? Bel naar 071 406 15 73, mail naar werving@marente.nl of stuur een WhatsApp naar 06 22 27 52 45.

We kijken uit naar je komst!

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten