Inloopavond voor nieuwe medewerkers en vrijwilligers

23 november 2021 | 17:00 - 19:00 uur | Huis op de Waard - Nieuwe Rijn 115 in Leiden

Ligt je hart in de zorg? Wil je vanuit je werk zo het bruisende centrum van Leiden in duiken? En past een gezellige, stadse omgeving bij jou? Dan zit je goed in Huis op de Waard!

Op dinsdag 23 november a.s. organiseert Huis op de Waard een inloopavond. Tussen 17:00 - 19:00 uur kun je in onze prachtige woonzorglocatie langskomen om een indruk van de locatie krijgen. Laagdrempelig en onder het genot van een hapje en een drankje kun je met zorgmedewerkers van Marente in gesprek over het werk in Huis op de Waard. Ook is collega José aanwezig om je alles over vrijwilligerswerk te vertellen. 

Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon bij ons langskomen. 

Tijdens de inloopavond:

  • Vertellen collega's uit de zorg je meer over de verschillende zorgfuncties.
  • Krijg je een indruk van de locatie.
  • Kunnen we je alles uitleggen over vrijwilligerswerk.
  • Zijn onze collega's van werving aanwezig om je informatie te geven over arbeidsvoorwaarden, scholing en doorgroeimogelijkheden.

Inloopavond verpleeghuis Huis op de Waard in Leiden Marente

Coronamaatregelen

Marente volgt landelijke en regionale ontwikkelingen rondom corona. We houden tijdens de inloopavond rekening met alle maatregelen die op onze locatie gelden. De inloopavond vindt plaats in de tuin van Huis op de Waard, waar goed afstand van elkaar te houden is.

Vragen

Vragen over de inloopavond? Bel naar 071 406 15 73, mail naar werving@marente.nl of stuur een WhatsApp naar 06 22 27 52 45.

We kijken uit naar je komst!

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten