Inloopavond werken in de thuiszorg bij Marente

  • Donderdag 20 april 2023 tussen 19:00 - 20:30 uur in Voorhout (Rijnsburgerweg 2)

Meld je aan

Gegevens met een * zijn verplichte velden om in te vullen.

Leer het werk in de thuiszorg kennen: dynamisch, afwisselend en uitdagend!

In de thuiszorg van Marente is geen dag hetzelfde. Je komt bij verschillende cliënten thuis die allemaal een ander ziektebeeld hebben en dus ook een heel andere zorgvraag. Er wordt steeds complexere zorg verleend om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Jij maakt als thuiszorgmedewerker volop gebruik van jouw expertise. Dat maakt werken in de thuiszorg dynamisch, afwisselend en uitdagend! Er wordt gewerkt in kleine wijkteams. Dichtbij en bekend voor de cliënten. Je werkt zelfstandig binnen het wijkteam.  

Tijdens de inloopavond krijg je een goed beeld van het werk in de thuiszorg bij Marente. Er is ook de mogeljikheid om kennis te maken met collega's uit de wijkteams. We vertellen je graag alles over dit fantastische vak én de vele opleidingsmogelijkheden die binnen Marente mogelijk zijn!

Voor wie is de inloopavond op donderdag 20 april bedoeld?

De inloopavond is bedoeld voor gediplomeerde zorgverleners, zorgstudenten of mensen die van plan zijn een zorgopleiding te volgen:

  • Verzorgende C
  • Verzorgende IG
  • Mbo-verpleegkundige
  • Hbo-verpleegkundige
  • Zorgstudenten
  • Geïnteresseerden om een zorgopleiding te gaan volgen

Werken bij Marente Thuiszorg Teylingen en Oegstgeest

Programma

De regiomanagers van de thuiszorg vertellen je over de samenstelling van een thuiszorgteam, de verschillende rollen in de teams en de ondersteuning die je krijgt van het serviceteam. Maar natuurlijk krijg je ook informatie over Marente, doorgroeimogelijkheden en onze kernwaarden. 

Ontmoet de zorgcollega's van Marente Thuiszorg

Collega's van Marente Thuiszorg vertellen alles wat je wilt weten over de functie waar jij interesse in hebt. Bijvoorbeeld informatie over de specifieke werkzaamheden, werktijden, roosters, routes en voor- en nadelen. 

Meld je aan

Gegevens met een * zijn verplichte velden om in te vullen.

Informatieavonden Marente Thuiszorg Teylingen en Oegstgeest

Daarom werken bij Marente Thuiszorg

  • Veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden 
  • Een dynamische, afwisselende en uitdagende baan in de buurt 
  • Leuke collega's en gemeende waardering van de cliënten 

Vragen over de informatieavonden?

Neem contact op met de collega's van werving via 071 406 15 73werving@marente.nl of stuur een Appje naar 06 - 57 55 86 62

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten