Inloopmiddag werken in de thuiszorg of het VPT (volledig pakket thuis) team bij Marente

  • Dinsdag 30 januari 2024 tussen 16:00 - 18:00 uur in Voorhout (Rijnsburgerweg 2)

Meld je aan

Gegevens met een * zijn verplichte velden om in te vullen. Heb je interesse maar wil je liever niet inschrijven voor de inloopmiddag? Dat kan ook, we ontmoeten je graag!  

Leer het werk in de thuiszorg en VPT kennen: dynamisch, afwisselend en uitdagend!

In de thuiszorg en binnen het VPT team van Marente is geen dag hetzelfde. Je komt bij verschillende cliënten thuis die allemaal een ander ziektebeeld hebben en dus ook een heel andere zorgvraag. Er wordt steeds complexere zorg verleend om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Jij maakt als medewerker volop gebruik van jouw expertise. Dat maakt werken in de thuiszorg of in het VPT team dynamisch, afwisselend en uitdagend! Er wordt gewerkt in kleine wijkteams. Dichtbij en bekend voor de cliënten. Je werkt zelfstandig binnen het wijkteam.  

Tijdens de inloopmiddag krijg je een goed beeld van het werk in de thuiszorg of het VPT team bij Marente. Er is ook de mogeljikheid om kennis te maken met collega's. We vertellen je graag alles over dit fantastische vak én de vele opleidingsmogelijkheden die binnen Marente mogelijk zijn!

Benieuwd hoe een dag verloopt in de Thuiszorg bij Marente? Bekijk de video's of lees de verhalen van onze collega's. 

Voor wie is de inloopmiddag bedoeld?

De inloopmiddag is bedoeld voor gediplomeerde zorgverleners, zorgstudenten of mensen die van plan zijn een zorgopleiding te volgen:

  • Verzorgende C
  • Verzorgende IG
  • Mbo-verpleegkundige
  • Hbo-verpleegkundige
  • Zorgstudenten
  • Geïnteresseerden om een zorgopleiding te gaan volgen

Ontmoet de collega's van Marente Thuiszorg

De regiomanagers van de thuiszorg vertellen je over de samenstelling van een thuiszorgteam, de verschillende rollen in de teams en de ondersteuning die je krijgt van het serviceteam. Maar natuurlijk krijg je ook informatie over Marente, doorgroeimogelijkheden en onze kernwaarden. Collega's van Marente Thuiszorg vertellen alles wat je wilt weten over de functie waar jij interesse in hebt. Bijvoorbeeld informatie over de specifieke werkzaamheden, werktijden, roosters, routes en voor- en nadelen. 

Meld je aan

Gegevens met een * zijn verplichte velden om in te vullen.

Informatieavonden Marente Thuiszorg Teylingen en Oegstgeest

Daarom werken bij Marente Thuiszorg

  • Veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden 
  • Een dynamische, afwisselende en uitdagende baan in de buurt 
  • Leuke collega's en gemeende waardering van de cliënten 

Vragen over de informatiemiddag?

Neem contact op met de collega's van werving via 071 406 15 73werving@marente.nl of stuur een WhatssApp-berichtje naar 06 - 57 55 86 62

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten