Marente organiseert samen met Meerzorg een meet & greet high tea op maandag 17 juni van 15.30 tot 17.30 uur.

Voor wie?

Graag komt Marente in contact met studenten die een opleiding HBO-V of MBO zorg en welzijn niveau 3 of 4 volgen en een bijbaan of vakantiewerk zoeken in de zorg. Heb je je diploma of bachelor  gehaald of mag je dit bijna in ontvangst nemen en ben je je aan het oriënteren dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Ben je ZZP’er in de zorg? Wij bieden flexibel en afwisselend werk binnen de thuiszorg. Je bent een ervaren zelfstandige, allround Verzorgende IG of Verpleegkundige in de Wijk die zorg biedt aan cliënten met uiteenlopende ziektebeelden in de Thuiszorg.

Meerzorg heeft ruimte voor huishoudelijke hulpen op freelance basis- met doorgroeimogelijkheden. https://werkenbijmarente.nl/vacatures/freelance-huishoudelijke-hulp-meerzorg-2202213.


Vacatures

Marente heeft vacatures door de hele Duin- en Bollenstreek, Oegstgeest, Voorschoten en Leiden. Zowel in de thuiszorg, revalidatie als op diverse locaties. Meerzorg levert particuliere zorg en services in de Bollenstreek en omgeving.


Direct solliciteren?

Ook dat kan. Tijdens de high tea  zijn medewerkers van P&O aanwezig, zodat er direct een oriëntatiegesprek gevoerd kan worden. Neem daarvoor wel je cv, diploma (of overgangsbewijs voor studenten) en je legitimatiebewijs mee.

Marente biedt een vast contract voor verzorgenden IG en verpleegkundigen. Een unieke kans dus!

ZZP’ers vragen we mee te nemen je diploma, inschrijving KvK, je aansluiting kwaliteitsregister/keurmerk en BIG voor Verpleegkundige, een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG), je beroepsaansprakelijkheidsverzekering, bewijs geschillencommissie, voorbehouden handelingen.


Locatie

Benieuwd wat Marente jou te bieden heeft? Kom geheel vrijblijvend langs op maandag 17 juni tussen 15.30 en 17.30 uur kantoor Marente: Rijnsburgerweg 2 in Voorhout (naast de dokterspost). Aanmelden is niet nodig. Meer info: 071 406 1573.

Liever direct solliciteren? Kijk dan bij onze vacatures.

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten