Een stageplaats waar je je volop kunt ontwikkelen

Volg je een opleiding en zoek je een stageplaats bij Marente? Dan nodigen we je van harte uit om je cv en stageopdracht op te sturen naar stage@marente.nl

Volg je een zorgopleiding bij het ROC? Vraag dan bij het stagebureau naar de beschikbare plaatsen bij Marente. Alle stages van Marente staan ook op stagemarkt.nl.

Erkend leerbedrijf

Marente is een erkend leerbedrijf voor stagiaires van alle mogelijke opleidingen. Dat kan ook zijn in een combinatie van leren-stage (BOL= Beroeps opleidende leerweg). We zijn altijd op zoek naar stagiaires voor alle verschillende afdelingen.

Ook stagemogelijkheden in de ondersteuning mogelijk

Er zijn niet alleen stageplekken voor zorgopleidingen, ook studenten van paramedische opleidingen en van welzijn, administratie, communicatie, facilitair en horeca zijn welkom. Dat kan gaan om een stagiaire die een praktijkstage moet volgen, een student die een afstudeeronderzoek wil uitvoeren of iemand die is afgestudeerd en werkervaring op wil doen.

Stagevergoeding

Alle mbo- en hbo-studenten ontvangen een stagevergoeding. De vergoeding wordt toegekend volgens de CAO-VVT. Er moet dan ten minste 144 uur stage in een schooljaar worden gelopen bij Marente. Als stagiair krijg je een begeleider toegewezen die je het vak leert.

Begeleiding 

Als stagiair krijg je een vaste begeleider toegewezen die je het vak leert. Bij Marente ronden bijna alle stagiairs met succes hun stage af. 

Meer informatie over stage bij Marente

Wil je weten of er een stageplek voor jou is? Neem contact op met het Stagebureau van jouw opleiding of mail naar stage@marente.nl.