Een stageplaats waar je je volop kunt ontwikkelen

Volg je een opleiding en zoek je een stageplaats bij Marente? Dan nodigen we je van harte uit om je cv en stageopdracht op te sturen naar stage@marente.nl

Volg je een zorgopleiding bij het ROC? Vraag dan eerst bij het stagebureau naar de beschikbare plaatsen bij Marente. Alle stages van Marente staan ook op stagemarkt.nl.

Erkend leerbedrijf

Marente is een erkend leerbedrijf voor stagiaires van alle mogelijke opleidingen. Dat kan ook zijn in een combinatie van leren-stage (BOL= Beroeps opleidende leerweg). We zijn altijd op zoek naar stagiaires voor álle afdelingen zodat een permanente stroom gewaarborgd is.

Ook stagemogelijkheden in de ondersteuning mogelijk

En dan gaat het niet alleen om stagiaires van zorgopleidingen, ook studenten van paramedische opleidingen en van welzijn, administratie, communicatie, facilitair en horeca zijn welkom. Dat kan gaan om een stagiaire die een praktijkstage moet volgen, een student die een afstudeeronderzoek wil uitvoeren of iemand die is afgestudeerd en werkervaring op wil doen.

Stagevergoeding

Alle MBO- en HBO-studenten ontvangen een stagevergoeding. De vergoeding wordt toegekend volgens de CAO-VVT indien er ten minste 144 uur stage in een schooljaar wordt gelopen bij Marente. Als stagiair krijg je een begeleider toegewezen die je het vak leert. Bij Marente rondt een zeer groot aantal stagiairs met succes zijn of haar stage af.

Meer informatie over stage bij Marente

Wil je weten of de  orientatie bij jou past, of wil je je ervoor aanmelden? Neem contact op met onze recruiters door te bellen naar 071 406 15 73, mailen naar werving@marente.nl of een appje te sturen naar 06 22 27 52 45.