Trainingen en e-learnings voor alle medewerkers

Mensen leren op verschillende manieren. Tijdens het werk, door samen te werken in een team, door scholing, of door andere ervaringen. Bij Marente neem je de regie in je eigen leerproces!

Leerplatform MarenteLeren

Marente is een lerende organisatie. Ervaring en deskundigheid zijn belangrijk om optimale en hoogstpersoonlijke zorg te kunnen bieden. En het is daarnaast ontzettend leuk om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in je vakgebied! Marente vindt het dan ook van groot belang dat iedere professional zich blijft ontwikkelen en blijft leren. Kijk eens op MarenteLeren, de online leeromgeving voor Marentenaren. Je ziet hier E-learning (Leerpaden van Noordhoff) die je je kunt volgen en er is een aanbod van trainingen en bijeenkomsten waarin geleerd wordt over een thema.

MarenteLeren voor medewerkers

 

GoodHabitz

Marente stelt via het complete pakket van GoodHabitz een groot aanbod online trainingen beschikbaar voor alle collega's. Die trainingen hebben misschien niet direct met je werk te maken, maar zijn er voor jouw persoonlijke ontwikkeling en interesses. Trainingen waar je blij van wordt! 

GoodHabitz voor medewerkers

Leren en doorgroeien bij Marente?

Neem contact op met een van onze opleidingscoaches via

opleidingen@marente.nl