Na 3 jaar studeren, leren en werken hebben 12 medewerkers van Marente op 17 juli hun diploma voor Verzorgende IG in ontvangst genomen. Een ontzettend knappe prestatie waar deze zorgverleners trots op mogen zijn! Als Helpende+ in de thuiszorg kregen zij in 2016 het aanbod om binnen Marente door te leren naar het vak van verzorgende.

Voor de medewerkers een mooie kans om zich te ontwikkelen en extra kleur te geven aan hun carrière. Voor Marente goed omdat er in één klap 12 broodnodige verzorgenden bijkomen. 

Twee officiële diploma’s tegelijk

Naast het diploma voor Verzorgende IG krijgen ze ook het diploma Maatschappelijke Zorg, die beide landelijk erkend zijn. Zo hebben zij een diploma dat aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen in de zorgvragen van onze cliënten en bewoners, het welzijn staat voorop. Bijzonder in deze opleiding is dat een docent van ROCMondriaan wekelijks een dag op de werkvloer aanwezig was zodat school en werk zo dicht mogelijk aansloten. En dat is gelukt!  

Intern carrière maken

Tijdens hun opleiding hebben ze gewerkt in zowel de thuiszorg als de verpleeghuiszorg. Een paar medewerkers vonden de verpleeghuiszorg zo leuk, dat ze daar ook blijven werken. Deze verandering van werkomgeving geeft energie om ook in de toekomst met plezier in de zorg te blijven werken. 

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten