Op dinsdag 23 april ben je van harte uitgenodigd om naar onze meet & greet te komen in locatie Van Wijckerslooth in Oegstgeest.

Voor wie?


Graag komt Marente in contact met verzorgenden IG en verpleegkundigen op MBO en HBO niveau. Maar ook studenten die een opleiding HBO-V of MBO zorg en welzijn niveau 3 of 4 volgen en een bijbaan of vakantiewerk zoeken in de zorg zijn van harte welkom!

Een aantal van onze collega’ s van Van Wijckerslooth en het naastgelegen Rustenborch zijn aanwezig en vertellen je graag over het werken in deze locaties, de verschillende afdelingen, het rooster ze kunnen eigenlijk al je vragen wel beantwoorden.

Direct solliciteren?


Ook dat kan. Tijdens de meet and greet is ook een medewerker van P&O aanwezig, zodat er direct een oriëntatiegesprek gevoerd kan worden. Daarvoor moet wel een cv, diploma (of overgangsbewijs voor studenten) en een legitimatiebewijs worden meegenomen. Marente biedt een vast contract voor verzorgenden IG en verpleegkundigen. Een unieke kans dus.

Locatie


Kom geheel vrijblijvend langs op dinsdag 23 april tussen 16.00 uur en 18.00 uur. De meet & greet is in Van Wijckerslooth, Van Wijckersloothplein 2 in Oegstgeest. Aanmelden is niet nodig. Meer info: 071 406 1573.

Liever direct solliciteren? Kijk dan bij onze vacatures

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten