Webinar voor leerlingen verzorgende IG

Woensdag 2 september 2020, 19:00 - 20:00 uur

Denk jij er al langer over na om een carriereswitch te maken naar de ouderenzorg? In dit webinar krijg je informatie over het leer-werktraject van verzorgende IG/MZ. Een MBO 3 opleiding waarbij je 1 dag in de week naar school gaat en verder bij Marente werkt en in dienst bent. Natuurlijk weet je ook na het webinar wat het werken van een verzorgende inhoud en wie Marente is. 

Vanuit de horeca of de reisbranche naar de zorg? Zo groot is die stap niet, maar durf jij het aan? Verzorgende IG/MZ zijn hard nodig in de ouderenzorg en thuiszorg en daar leiden wij jou graag voor op. Je komt in dienst bij Marente, je ontvangt een salaris, Marente betaalt de opleiding en jij leert in de praktijk en op school een prachtig nieuw vak. Als je bent gediplomeerd krijg je van ons een contract voor onbepaalde tijd!  

Tijdens dit webinar:

  • Van verzorgende C naar verzorgende IG
  • Combinatie werken bij Marente en leren bij het ROC Mondriaan
  • Past werken in de zorg bij Marente bij jou? Ontdek het via een oriëntatiebaan
  • Stel je vraag over opleidingsmogelijkheden

Aanmelden

Vragen over het webinar?

Stel je vraag in de chat op deze pagina, bel naar 071 406 15 73, mail naar werving@marente.nl of stuur een Appje naar 06 2227 5245.

De sprekers

 

Dominique Janssens / Kevin Verdel
Dominique en Kevin (werving) zijn de hosts van het webinar. Zij zorgen dat het webinar strak verloopt en kunnen je alles vertellen over de verschillende opleidingsmogelijkheden er binnen Marente zijn. Als je geïnteresseerd bent voor een opleidingsplek kun je contact met Dominique of Kevin opnemen. 

Paula Koek
Paula gaat vertellen wat de mogelijkheden zijn van een oriëntatiebaan bij Marente. Hoe kom je erachter of het werken in de zorg en bij Marente bij jou past? Een oriëntatiebaan is daar een ideaale mogelijkheid om dit te ontdekken. Paula geeft de mogelijkheden en praktische voorbeelden.

Monique 

 

Marcel
Marcel is docent bij het ROC Mondriaan en vertelt over de combinatie werken bij Marente en leren bij ROC Mondriaan.

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten