Webinar over het werken in de thuiszorg bij Marente

Woensdag 15 september 2021, 19:00 - 20:00 uur
Inschrijving gesloten

In de thuiszorg van Marente is geen dag hetzelfde. Je komt bij verschillende cliënten thuis die allemaal een ander ziektebeeld hebben en dus ook een hele andere zorgvraag. Er wordt steeds complexere zorg verleend om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Jij maakt als thuiszorgmedewerker volop gebruik van jouw expertise. Dat maakt werken in de thuiszorg dynamisch, afwisselend en uitdagend!

Tijdens dit webinar, dat is bedoeld voor gediplomeerde mbo- en hbo-verpleegkundige en verzorgende IG, krijg je een goed beeld van het werk in de thuiszorg bij Marente.

De inschrijving voor woensdag 15 september is gesloten.

Programma

Onze regiomanagers van de thuiszorg vertellen je over de samenstelling van een thuiszorgteam, de diverse rollen in de teams en de ondersteuning die je krijgt van het serviceteam. Maar natuurlijk krijg je ook informatie over Marente, doorgroeimogelijkheden en onze kernwaarden.

Kleine groepen, persoonlijke aandacht
In kleine groepen vertellen thuiszorgmedewerkers je vervolgens persoonlijk alles wat je wilt weten over de functie waar jij interesse in hebt. Bijvoorbeeld informatie over de specifieke werkzaamheden, werktijden, roosters, routes en voor- en nadelen.

Redenen om in de thuiszorg bij Marente te werken:

  • Je krijgt direct een vast contract als je een gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige bent
  • Veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Een dynamische, afwisselende en uitdagende baan in de buurt
  • Leuke collega's en gemeende waardering van de cliënten

Vragen over het webinar?

Neem contact op met de collega's van werving via 0714061573werving@marente.nl of stuur een Appje naar 06 2227 5245.

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten