Webinar werken in de thuiszorg bij Marente

  • Online webinar donderdag 20 januari 19:30 - 20:30 uur (inschrijving gesloten)

 

Leer het werk in de thuiszorg kennen: dynamisch, afwisselend en uitdagend! 

In de thuiszorg van Marente is geen dag hetzelfde. Je komt bij verschillende cliënten thuis die allemaal een ander ziektebeeld hebben en dus ook een heel andere zorgvraag. Er wordt steeds complexere zorg verleend om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Jij maakt als thuiszorgmedewerker volop gebruik van jouw expertise. Dat maakt werken in de thuiszorg dynamisch, afwisselend en uitdagend! Er wordt gewerkt in kleine wijkteams. Dichtbij en bekend voor de cliënten. Je werkt zelfstandig binnen het wijkteam.   

Tijdens de digitale bijeenkomst, die is bedoeld voor gediplomeerde mbo- en hbo-verpleegkundige en verzorgende IG, krijg je een goed beeld van het werk in de thuiszorg bij Marente. Er is ook de mogelijkheid om kennis te maken met collega's uit de wijkteams. 

Werken bij Marente Thuiszorg Teylingen en Oegstgeest

Programma

De regiomanager van de thuiszorg vertelt je over de samenstelling van een thuiszorgteam, de verschillende rollen in de teams en de ondersteuning die je krijgt van het serviceteam. Maar natuurlijk krijg je ook informatie over Marente, doorgroeimogelijkheden en onze kernwaarden.  

Kleine groepen, persoonlijke aandacht  
In kleine groepen vertellen collega's van Marente Thuiszorg je vervolgens persoonlijk alles wat je wilt weten over de functie waar jij interesse in hebt. Bijvoorbeeld informatie over de specifieke werkzaamheden, werktijden, roosters, routes en voor- en nadelen. Deze groepen zijn ingedeeld per functie. Wij vragen je daarom in het formulier aan te geven voor welke functie jij belangstelling hebt.  

Informatieavonden Marente Thuiszorg Teylingen en Oegstgeest

Daarom werken bij Marente Thuiszorg​

  • Je krijgt bij je aanstelling direct een vast contract als je een gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige bent.
  • Veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
  • Een dynamische, afwisselende en uitdagende baan in de buurt.
  • Leuke collega's en gemeende waardering van de cliënten.

Vragen over de informatieavonden?

Neem contact op met de collega's van werving via 071 406 15 73werving@marente.nl of stuur een Appje naar 06 2227 5245.

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten