Webinar over het werken in de thuiszorg bij Marente

Donderdag 20 mei 2021, 19:00 - 20:00 uur

In de thuiszorg van Marente is geen dag hetzelfde. Je komt thuis bij diverse cliënten die allemaal een ander ziektebeeld hebben en dus ook een hele andere zorgvraag. Er wordt steeds complexere zorg verleend om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Je maakt als thuiszorgmedewerker volop gebruik van jouw expertise. Dat maakt werken in de thuiszorg dynamisch, afwisselend en uitdagend!

Tijdens dit webinar, dat is bedoeld voor gediplomeerde mbo- en hbo-verpleegkundige en verzorgende IG, krijg je een goed beeld van het werk in de thuiszorg.

Programma

We beginnen het webinar met een centraal gedeelte. Esther de Groot en Karin Nijboer, regiomanagers Thuiszorg, stellen zich aan je voor. Zij vertellen meer over de samenstelling van een thuiszorgteam, de diverse rollen in een team en de ondersteuning die je krijgt van het serviceteam. Maar natuurlijk krijg je ook informatie over Marente, onze kernwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Vervolgens ga je in kleinere groepjes uit elkaar. Medewerkers van Marente Thuiszorg vertellen meer over hun specifieke functie. Je kan hen alle vragen stellen die jij hebt over het werken in de thuiszorg, zoals werktijden, roosters, routes en voor- en nadelen.

Meld je aan

Gegevens met een * zijn verplichte velden om in te vullen.

Je mag je woonadres invullen, maar dat is niet verplicht. Doe je dat wel, dan wordt er vooraf handige informatie en een leuk webinarpakketje hoogstpersoonlijk gebracht op het opgegeven adres.

Wij vragen je bij de aanmelding een keuze te maken in welke functie je interesse hebt, zodat wij jou van tevoren al in de juiste "room” kunnen plaatsen.

De aanmelding is gesloten.

De hosts

  

Esther de Groot en Karin Nijboer zijn regiomanagers Thuiszorg bij Marente. Zij zijn de hosts van het webinar.

In de groepjes per functie zullen verschillende medewerkers uit de Thuiszorg vertellen over het specifieke vakgebied. 

Redenen om in de thuiszorg bij Marente te werken:

  • Je krijgt direct een vast contract als je een gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige bent
  • Veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Een dynamische, afwisselende en uitdagende baan in de buurt
  • Leuke collega's en gemeende waardering van de cliënten

Vragen over het webinar?

Neem contact op met de collega's van werving via 0714061573werving@marente.nl of stuur een Appje naar 06 2227 5245.

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten