Kennismaken met Thuiszorg Voorschoten

Donderdag 29 juli 2021, 19:00 - 19:45 uur

Aanmelding gesloten

In de thuiszorg in team Voorschoten van Marente is geen dag hetzelfde. Je komt thuis bij diverse cliënten die allemaal een ander ziektebeeld hebben en dus ook een hele andere zorgvraag. Er wordt steeds complexere zorg verleend om onze cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Je maakt als thuiszorgmedewerker volop gebruik van jouw expertise. Dat maakt werken in de thuiszorg dynamisch, afwisselend en uitdagend!

Tijdens deze kennismaking, bedoeld voor gediplomeerde mbo- en hbo-verpleegkundige en verzorgende IG, krijg je een goed beeld van het werk in de thuiszorg in Voorschoten. Schuif je digitaal aan onze tafel aan?

Programma

Schuif digitaal bij ons aan tafel in Voorschoten aan. Ebru Visser (leerling-wijkverpleegkundige), Annelies van der Ploeg (verpleegkundige), en Sebastiaan Kool (regiomanager) stellen zich aan je voor. Zij vertellen meer over de samenstelling van het thuiszorgteam in Voorschoten, de diverse rollen in een team en de ondersteuning die je krijgt van het serviceteam. Maar natuurlijk krijg je ook informatie over Marente, onze kernwaarden en doorgroeimogelijkheden.

Samen gaan we graag met jou in gesprek over het werken in de wijk in Voorschoten. Ebru en Annelies zullen je meer vertellen over hun ervaringen en hun specifieke functie en wat het werken in Voorschoten zo leuk maakt. Je kan hen alle vragen stellen die jij hebt over het werken in de thuiszorg, zoals werktijden, roosters, routes en voor- en nadelen.

De tafelgasten

Ebru Visser is leerling hbo-verpleegkundige en werk duaal bij Marente, Annelies van der Ploeg is Verpleegkundige en Sebastiaan Kool is regiomanager Thuiszorg bij Marente.

Redenen om in de thuiszorg bij Marente te werken:

  • Je krijgt direct een vast contract als je een gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige bent
  • Veel doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
  • Een dynamische, afwisselende en uitdagende baan in de buurt
  • Leuke collega's en gemeende waardering van de cliënten

Vragen over het webinar?

Neem contact op met de collega's van werving via 0714061573werving@marente.nl of stuur een Appje naar 06 2227 5245.

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten