Webinar zij-instromers voor leerplaatsen verzorgende IG/MZ

Woensdag 2 september 2020: 19:00 - 20:00 uur

Denk jij er al langer over na om een carrièreswitch te maken naar de ouderenzorg? In dit webinar krijg je informatie over het leer-werktraject van verzorgende IG/MZ. Een MBO 3 opleiding waarbij je 1 dag in de week naar school gaat en verder bij Marente werkt en in dienst bent. Natuurlijk weet je ook na het webinar wat het werk van een verzorgende inhoudt en wie Marente is.

Meld je aan

Vanuit de horeca of de reisbranche naar de zorg? Zo groot is die stap niet, maar durf jij het aan? Verzorgenden IG/MZ zijn hard nodig in de ouderenzorg en thuiszorg en daar leiden wij jou graag voor op. Je komt in dienst bij Marente, je ontvangt een salaris, Marente betaalt de opleiding en jij leert in de praktijk en op school een prachtig nieuw vak. Als je bent gediplomeerd krijg je van ons een contract voor onbepaalde tijd!  

Tijdens dit webinar:

  • Als zij-instromer de zorg in naar verzorgende IG/MZ.
  • Combinatie werken bij Marente en onderwijs bij het ROC Mondriaan.
  • Past werken in de zorg bij Marente bij jou? Ontdek het via een oriëntatiebaan.
  • Stel je vragen over opleidingsmogelijkheden.

De sprekers

 

Dominique Janssens / Kevin Verdel
Dominique en Kevin (werving) zijn de hosts van het webinar. Zij zorgen dat het webinar strak verloopt en kunnen je alles vertellen over de sollicitatieprocedure van leerlingen binnen Marente en de mogelijkheden na het behalen van het diploma.

Paula Koek
Paula vertelt wat de mogelijkheden zijn van een oriëntatiebaan bij Marente. Hoe kom je erachter of het werken in de zorg en bij Marente bij jou past? Een oriëntatiebaan is een ideale mogelijkheid om dit te ontdekken. 

Suzanne Pleijsier 
Suzanne is opleidingscoach bij Marente. Zij ​geeft informatie over de toelatingseisen voor de opleiding, hoe het ​leren in de praktijk is en over de combinatie werken bij Marente en onderwijs volgen bij ROC Mondriaan.

Marcel den Heijer
Marcel is docent bij het ROC Mondriaan en vertelt over ​hoe het ​onderwijsprogramma aan gaat sluiten bij jouw werkervaring en eerder gevolgde opleidingen. Hij geeft een toelichting over de extra trainingen tijdens de oriëntatiebaan,​ zodat je alvast een voorproef krijgt van de opleiding.

Vragen over het webinar?

Stel je vraag in de chat op deze pagina, bel naar 071 406 15 73, mail naar werving@marente.nl of stuur een Appje naar 06 2227 5245.

Meld je aan

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten